ID: 8749
Advertentie ID: #8749 is verwijderd van uw verlanglijst.
Slager
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is al jaren actief in het aanbod van het breedste vleesaanbod van de markt, met de allerbeste vers vleessoorten en toebereide vleesspecialiteiten. Ambacht en innovatie gaan hand in hand.
De gepassioneerde vakslagers zijn echte ambachtslieden, met hart voor het slagersvak. In de productiefaciliteit werken zij met zorg aan de wensen van de klanten. Daarbij staat kwaliteit uiteraard voorop.
Functieomschrijving
Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vleesproducten, het opleggen en verpakken ervan en het uitpakken en opslaan van goederen. Samen met je collegas zorg je voor een maximale productiviteit en klanttevredenheid. Voor een topproduct dus!
Je werkt in een gekoelde omgeving. Wij zijn een BRC en HACCP gecertificeerd bedrijf, waar waren wettelijke normen van toepassing zijn. Er heerst een informele sfeer waar collegas in een hecht teamverband werken.
Functie-eisen
Wij zoeken een enthousiaste collega-slager met liefde voor het ambacht, het product vlees en collegialiteit. Dit aangevuld met vakbekwaamheid maakt jou tot de geschikte kandidaat.De werkzaamheden starten in april 2018! Ben je een sterk, gemotiveerd, daadkrachtig persoon, dan hebben wij een leuke baan voor jou.
De werkzaamheden zullen starten in April 2018 en zullen in ieder geval voor 6 maanden zijn.
Wij vragen:
- Ruime ervaring als slager;- Gemotiveerd, zelfsturend en fysiek sterkt;- Bij voorkeur in bezit van diploma SVO;- Bekend met HACCP en hygiëne regels;- Je beschikt over ruime ervaring (afvliezen, uitbenen etc.)
Ben jij enthousiast, minimaal 17 jaar, flexibel inzetbaar en werk je op minimaal MBO niveau?Spreek je goed Nederlands? Kan je tegen een stootje? Dan is deze job wat voor jou!
Er wordt gewerkt met wisselende werktijden (van maandag t/m vrijdag liggen de werktijden tussen 6.00 uur en 18.30 uur en op zaterdag van 4.00 tot 11.30 uur.)
Arbeidsvoorwaarden
Betaling volgens CAO.
Onze opdrachtgever is al jaren actief in het aanbod van het breedste vleesaanbod van de markt, met de allerbeste vers vleessoorten en toebereide vleesspecialiteiten. Ambacht en innovatie gaan hand in hand.
De gepassioneerde vakslagers zijn echte ambachtslieden, met hart voor het slagersvak. In de productiefaciliteit werken zij met zorg aan de wensen van de klanten. Daarbij staat kwaliteit uiteraard voorop.
Functieomschrijving
Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vleesproducten, het opleggen en verpakken ervan en het uitpakken en opslaan van goederen. Samen met je collegas zorg je voor een maximale productiviteit en klanttevredenheid. Voor een topproduct dus!
Je werkt in een gekoelde omgeving. Wij zijn een BRC en HACCP gecertificeerd bedrijf, waar waren wettelijke normen van toepassing zijn. Er heerst een informele sfeer waar collegas in een hecht teamverband werken.
Functie-eisen
Wij zoeken een enthousiaste collega-slager met liefde voor het ambacht, het product vlees en collegialiteit. Dit aangevuld met vakbekwaamheid maakt jou tot de geschikte kandidaat.De werkzaamheden starten in april 2018! Ben je een sterk, gemotiveerd, daadkrachtig persoon, dan hebben wij een leuke baan voor jou.
De werkzaamheden zullen starten in April 2018 en zullen in ieder geval voor 6 maanden zijn.
Wij vragen:
- Ruime ervaring als slager;- Gemotiveerd, zelfsturend en fysiek sterkt;- Bij voorkeur in bezit van diploma SVO;- Bekend met HACCP en hygiëne regels;- Je beschikt over ruime ervaring (afvliezen, uitbenen etc.)
Ben jij enthousiast, minimaal 17 jaar, flexibel inzetbaar en werk je op minimaal MBO niveau?Spreek je goed Nederlands? Kan je tegen een stootje? Dan is deze job wat voor jou!
Er wordt gewerkt met wisselende werktijden (van maandag t/m vrijdag liggen de werktijden tussen 6.00 uur en 18.30 uur en op zaterdag van 4.00 tot 11.30 uur.)
Arbeidsvoorwaarden
Betaling volgens CAO.